Friday, February 25, 2011

Hembusan Yang Terakhir ..

Dah lame saya pendam perasan ni .. akhirnya, berjaya luahkan kepada si dia .. walaupun keberatan terasa .. namun , ini adalah cara penyelesaian yang terbaik. kite berpisah jela .. saya tak nak sakit kan awak dah .. awak bawaklah diri awak sebaik2nya .. saya bukan sebaik yang awak sangkakan selame ini ..

kini saya telah pun dilamun cinta untuk sekali lagi dengan seorang gadis .. saya harap , dia tidak akan mencontohi sikap kekasih lame saya yang telah saya singkirkan .. saya amatlah berharap dia akan memahami isi hati saya .. sebab saya sudah menyesal dengan sikap saya yang suke terburu2 dalam mencari cinta .. sekarang , pucuk dicita ulam mendatang .. saya amat berasa happy ketika di sampingnye .. tiada lagi keserabutan yang timbul dalam otak saya ini .. jujur saya kata , kekasih lame yang sempat selama 6 bulan .. terlalu banyak masalah yang timbul .. acap kali saya sudah pesan kat dia supaya jangan amik berat sangat pada hal yang remeh temeh .. cube bayangkan .. kekasih anda mereport pada anda yang ada seorang mamat cakap "hai" sahaja pada kekasih anda .. and then kekasih anda cakap yang mamat tu gile seks/kene kacaw .. bukan sekali .. sudah banyak kali .. agak2, apa yang anda akan buat ? tidakkah anda berasa serabut apabila kekasih anda berkata2 seperti itu ?

sudahlah . saya tidak mahu mengungkit apa yang sudah lepas .. biarlah ia terkubur dalam ingatan ..

sekarang saya bahagia dengan pilihan hati saya .. tidak ad ap2 masalah setakat ini .. insyaAllah .. saya akan membawanya ke jinjang pelamin .. AMINN ..

No comments:

Post a Comment

What ?